SOALAN LAZIM

1. Berapakah harga produk di laman web ini?

Pada masa sekarang, harga pengenalan Rahsia Tangisan Bayi ialah RM30. Namun bila-bila masa sahaja harga ini akan berubah kerana penambahan pakej dan ini hanya harga pengenalan. Dalam tempoh tertentu saya akan menutup harga pengenalan dan pastikan harganya akan meningkat ke harga asal. Jadi dapatkannya sekarang!

2. Bagaimanakah cara untuk saya membuat pembayaran?

Sila lihat http://rahsiatangisanbayi.com/order untuk maklumat cara membuat bayaran. Pada waktu ini, saya hanya menerima pembayaran melalui Maybank dan CIMB Sahaja.

3. Bagaimanakah produk dihantar?

Oleh kerana Rahsia Tangisan Bayi ini produk digital, maka penghantaran produk dilakukan secara online.  Anda akan diberi link ke Private Member Site melalui email yang anda berikan dan boleh memuat turun (download) Rahsia Tangisan Bayi beserta bonus-bonus yang disenaraikan di dalam Private Member Site.

4. Bolehkah saya mendapatkan buku "Rahsia Tangisan Bayi" ini di mana-mana kedai buku di tempat tinggal saya?

Buku "Rahsia Tangisan Bayi" ini adalah sebuah buku digital (ebook), ia bukannya buku fizikal. Oleh itu, ia sememangnya tidak terdapat di mana-mana kedai buku berhampiran anda. Ebook adalah singkatan bagi "electronic book" , ia adalah sebuah dokumen berbentuk digital yang hanya boleh di buka dan dibaca menggunakan komputer. Ia bukanlah sebuah buku fizikal seperti mana yang anda biasa lihat di kedai-kedai buku.

5. Tetapi saya tidak suka membaca menggunakan komputer, pedih mata dan saya tiada masa untuk duduk berjam-jam di depan komputer.

Untuk ebook "Rahsia Tangisan Bayi" ini, anda boleh mencetaknya dan membacanya pada bila-bila masa yang anda selesa tanpa perlu anda duduk menghadap komputer.

6. Adakah komputer saya memerlukan perisian khas untuk membuka ebook ini?

Anda memerlukan perisian Adobe Reader untuk membuka buku ini. Buku ini adalah di dalam format pdf fail. Sekiranya anda tidak mempunyai Adobe Reader, anda boleh memuatkan turun perisian ini secara percuma di sini.

7. Bagaimana jika saya tidak dapat mendownload dan membuka ebook tersebut?

Sila maklumkan kepada kami melalui email (rahsiatangisanbayi@gmail.com) dan sertakan sekali, secara ringkas, apa masalah atau error yang anda hadapi sewaktu men'download' atau membuka ebook tersebut. Anda juga boleh sms ke 013-8742100

4. Apakah yang perlu saya lakukan selepas membuat bayaran?

Lengkapkan dan hantar borang di http://rahsiatangisanbayi.com/order dan sertakan bukti pembayaran di ruangan yang tersedia. Pembelian anda akan disemak.

5. Berapa lamakah masa yang perlu saya tunggu untuk mendapatkan Link Download Video tutorial ini?

Sila berikan masa selama 24 jam selepas membuat pengesahan pembayaran bagi membolehkan saya menyemak bukti pembayaran yang telah anda berikan. Saya akan menghantar email kepada anda secepat mungkin.

6. Saya sudah menunggu 48 jam, tetapi masih tidak menerima apa-apa email dari pihak RahsiaTangisanBayi.com. Apakah yang perlu saya lakukan?

Pastikan anda memeriksa bahagian spam atau bulk email anda. Kemungkinan email yang pihak kami hantar masuk ke bahagian tersebut. Sekiranya anda tidak menerima apa-apa emel dari pihak RahsiaTangisanBayi.com selepas 48 jam, sila hantarkan email kepada rahsiatangisanbayi@gmail.com

7. Apakah Polisi Jaminan Pulangan Wang RahsiaTangisanBayi.com?

Pihak RahsiaTangisanBayi.com menawarkan jaminan pulangan wang dalam tempoh 30 hari selepas bayaran untuk produk Rahsia Tangisan Bayi sahaja dengan syarat anda telah membaca dengan teliti dan mengikuti setiap langkah yang saya diberitahu dengan bersungguh-sungguh.

Sebarang permintaan jaminan pulangan wang haruslah disertakan butiran tentang masalah yang dihadapi dengan lengkap serta sebab-sebab kukuh permintaan.

8. Bolehkah kita berjumpa 'face to face' sebelum saya membeli produk ini agar saya boleh dapatkan kepastian dan kesahihan produk?

Saya hanya menjalankan urusniaga melalui internet dan tidak akan 'face to face' dengan anda semata-mata untuk menyakinkan anda. Saya menyerahkan 100% kepada anda sama ada anda percaya atau tidak dengan produk ini kerana saya menjalankan urusniaga secara profesional dan serius. Tujuan saya ikhlas menyampaikan ilmu pengetahuan saya kepada anda, bukan untuk menipu dan yang seumpama dengannya.

9. Saya ingin bertanya lebih lanjut, bagaimana saya boleh hubungi anda?

Sila hubungi saya di  rahsiatangisanbayi@gmail.com


www.RahsiaTangisanBayi.com